Soita nyt! (Tunnus: 288445)+44-20-3695-1294
KotiKäyttöehdotTietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa Chipsetus Hostingin käytäntöjä ja menettelytapoja yhdessä - LiquidNet US LLC: n, yhdysvaltalaisen yrityksen, jonka pääkonttori sijaitsee Fort Lauderdalessa, Floridassa, ja LiquidNet Ltd: n, brittiläisen yrityksen, jonka pääkonttori sijaitsee Lontoossa, kanssa. tietojesi paljastaminen. Näiden kahden yrityksen oikeudelliset tiedot löytyvät tämän asiakirjan Yhteystiedot -osiosta.

Lyhyyden vuoksi Chipsetus Hostingista, LiquidNet US LLC: stä ja LiquidNet Ltd: stä käytetään tässä asiakirjassa nimitystä "me", "me", "meidän" ja "palveluntarjoaja".

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske tietoja, joita asiakkaamme voivat käsitellä käyttäessämme palveluitamme.

---

Yksityisyys ja turvallisuus ovat palveluntarjoajalle äärimmäisen tärkeitä, ja pyrimme varmistamaan, että käytössä olevat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet kunnioittavat tietosuojaoikeuksiasi.

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN
"Henkilötiedot" viittaa kaikkiin tunnistettavissa olevaan henkilöön tai hänen henkilöllisyyteensä liittyviin tietoihin.

Henkilötietoja kerää verkkosivustollamme LiquidNet US LLC., Yhdysvaltalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fort Lauderdalessa Floridassa.

Henkilötietoja, joita LiquidNet US LLC voi kerätä sinulta rekisteröidessään tiliä, ovat: etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköposti ja IP -osoite.

If you want to use your Social Media account as a means to log in to your hosting account, you will also have to provide your Social Media ID.

Your information will be needed for the following purposes:

  • palveluidemme tarjoaminen sinulle;
  • vilpillisten tapahtumien estäminen;
  • laskutus/laskutus;
  • myynti-/teknisen tukipalvelun tarjoaminen;
  • tilisi ylläpito kanssamme;
  • riidanratkaisutapaukset;
  • käyttöehtojemme tai muiden laillisten oikeuksien täytäntöönpano tai sovellettavien lakien ja määräysten edellyttämä tai minkä tahansa oikeusprosessin tai valtion viraston pyytämä;
  • kokoamme tilastoja palveluidemme käytöstä;

Suuri osa kerätyistä tiedoista on koottuja tai tilastotietoja siitä, miten yksilöt käyttävät Palveluitamme, eivätkä ne liity mihinkään henkilötietoihin, mutta siinä määrin kuin ne itse ovat henkilötietoja tai ne on linkitetty tai linkitettävissä henkilötietoihin, käsittelemme niitä vastaavasti.

Palveluntarjoaja EI lähetä sinulle mitään ei -toivottuja tietoja, mukaan lukien sähköpostit, paitsi tässä mainituissa tapauksissa.

Uudet asiakkaat saavat tervetuliaisviestin, joka sisältää tietoja Palvelun tarjoamista ominaisuuksista sekä WHCP: n (Web Hosting Control Panel) ja FTP -kirjautumistiedot.

Palveluntarjoaja voi myös tarvittaessa lähettää järjestelmäilmoituksia, jotka liittyvät kaikkiin ylläpitotiliäsi koskeviin päivitys-, ylläpito- tai muihin palvelukysymyksiin.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, viestisi sisällön ja/tai liitteet, jotka voit lähettää meille, ja kaikki muut tiedot, jotka voit antaa. Saatamme myös saada vahvistuksen, kun avaat meiltä sähköpostin.

Palveluntarjoaja pitää henkilötietosi yksityisinä, EI jaa niitä luvattomille kolmansille osapuolille.

Kun käytät palveluitamme, saatamme kerätä tietoja sitoutumisestasi palveluihimme ja niiden käytöstä, kuten prosessorin ja muistin käytöstä, tallennuskapasiteetista, palveluidemme navigoinnista ja järjestelmätason mittareista. Käytämme näitä tietoja palvelujen ylläpitämiseen, palvelujen suorituskyvyn ja käytön ylläpitämiseen ja parantamiseen, uusien ominaisuuksien kehittämiseen, palveluidemme ja asiakkaidemme turvallisuuden suojaamiseen ja asiakastuen tarjoamiseen. Käytämme näitä tietoja myös kokonaisanalyysin ja liiketoimintatiedon kehittämiseen, joiden avulla voimme toimia, suojella, tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ja raportoida liiketoimintamme tuloksista.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTA
Keräämme sinulta henkilökohtaisia tietoja vain, kun:

  1. you give your consent for us to so,

  2. tarvitsemme henkilötietojasi sopimuksen toteuttamiseksi kanssasi (esim. pyytämiesi palvelujen toimittamiseksi) tai

  3. käsittely on oikeutettujen etujemme mukainen eikä sinun oikeutesi korvaa sitä;

Meillä on oikeutettu intressi käyttää palveluitamme ja kommunikoida kanssasi tarpeen mukaan näiden palvelujen tarjoamiseksi, esimerkiksi kun vastaamme kysymyksiisi, kehitämme alustaamme, harjoitamme markkinointia tai havaitsemme tai estämme laittoman toiminnan.

Huomaa, että useimmissa tapauksissa, jos et lähetä pyydettyjä tietoja, palveluntarjoaja ei voi tarjota sinulle pyydettyä palvelua.

Joissakin tapauksissa meillä voi olla myös lakisääteinen velvollisuus kerätä henkilötietoja sinulta tai tarvitsemme niitä muuten suojataksemme sinun tai jonkun toisen henkilön elintärkeitä etuja.

Jos pyydämme sinua antamaan henkilötietoja lakisääteisen vaatimuksen noudattamiseksi tai sopimuksen täyttämiseksi kanssasi, teemme tämän selväksi asianomaisena ajankohtana ja neuvomme, ovatko henkilötietojesi antaminen pakollista vai ei (samoin mahdollisista seurauksista, jos et anna henkilökohtaisia tietojasi).

HANKKEET HENKILÖTIETOIHIN
Voit käyttää ja päivittää henkilökohtaisia tietojasi milloin tahansa Web -hosting -ohjauspaneelista -> Oma tili -> Vaihda yhteystiedot -osiosta.

HENKILÖTIETOJEN TURVALLISUUS
Palveluntarjoaja on sitoutunut suojelemaan asiakkaiden keräämien henkilötietojen turvallisuutta. Tätä varten käytämme teknisiä turvatoimia estääksemme hallitsemiemme tietojen katoamisen, väärinkäytön, vuorottelun tai luvattoman paljastamisen. Käytämme turvatoimia, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen: fyysisiin, sähköisiin ja hallintomenettelyihin turvataksemme ja suojataksemme verkossa keräämämme tiedot. Muista kuitenkin, että Internetin 100% -suojausta ei voida taata.

Jos palveluntarjoaja saa tietää tietoturvarikkomuksesta, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ja lähettää sinulle mahdolliset suojaavat tiedot sähköpostiosoitteeseesi, jonka olet antanut meille tai lähettämällä ilmoituksen WHCP -järjestelmään.

HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN KANSSA
Voimme jakaa keräämiämme tietoja eri tavoin, mukaan lukien seuraavat:

Palveluntarjoajat
Voimme jakaa tietoja kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa, jotka tarjoavat palveluja puolestamme, kuten auttaaksemme tarjoamaan palveluitamme ja toimittamaan sinulle sinulle tärkeitä tietoja, kuten tuoteilmoituksia, palvelupäivityksiä, erikoistarjouksia tai muita tietoja.

Kuten laki ja vastaavat tiedot edellyttävät
Voimme myös jakaa tietoja (i) kaikkien sovellettavien lakien, asetusten, oikeusprosessien tai viranomaisten vaatimusten täyttämiseksi; (ii) valvoa tätä tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtojamme, mukaan lukien niiden mahdollisten rikkomusten tutkiminen; (iii) havaita, estää tai käsitellä muutoin petoksia, turvallisuutta tai teknisiä ongelmia; (iv) vastata pyyntöihisi; tai (v) suojella oikeuksiamme, omaisuuttamme tai turvallisuuttamme, käyttäjiämme ja yleisöämme. Tämä sisältää tietojen vaihdon muiden yritysten ja järjestöjen kanssa petostentorjunnan ja roskapostin/haittaohjelmien estämiseksi.

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT
Voit käyttää muita kolmansien osapuolten palveluita palveluidemme kautta, esimerkiksi napsauttamalla kolmansien osapuolten palveluiden linkkejä palveluistamme. Emme ole vastuussa näiden kolmansien osapuolten palveluiden tietosuojakäytännöistä ja/tai -käytännöistä, ja suosittelemme, että tutustut huolellisesti niiden tietosuojakäytäntöihin.

MAKSUTIETOJEN TIETOSUOJA
Käytämme kolmansien osapuolten maksujen käsittelyyrityksiä, jotka keräävät ja tallentavat taloudellisia tietoja, kuten maksutapasi (voimassa oleva luottokortin numero, tyyppi, viimeinen voimassaolopäivä tai muut taloudelliset tiedot), ja näiden tietojen käyttöä ja tallentamista säätelevät maksujen käsittelijät 'sovellettavat palveluehdot ja tietosuojakäytäntö. Kerättyjä laskutustietoja käytetään maksujen käsittelyyn ja petosten havaitsemiseen.

Emme tallenna rahoitustilisi tietoja järjestelmiimme; meillä on kuitenkin pääsy tilaajatietoihin ja voimme säilyttää niitä kolmannen osapuolen maksuprosessorimme kautta.

Kaikki PayPal -tapahtumat koskevat PayPalin tietosuojakäytäntö.

TILIN TIETOSUOJA
Pidämme rekisteröintitietojasi ja kaikkien viestiesi sisältöä yksityisenä ja luottamuksellisena. Lähettämiesi viestien otsikko sisältää nimesi (sähköpostiosoitteesi) ja Internet-protokollan (IP) osoitteen. Emme valvo tai paljasta tarkoituksellisesti sähköpostisi sisältöä tai rekisteröintitietoja, ellei meidän tarvitse tehdä niin:

  • noudattamaan näitä käyttöehtoja,

  • lain mukaan,

  • puolustaa itseämme kaikissa oikeustoimissa,

  • suojelemaan omaisuuttamme.

Koska salasanasi on välttämätön yksityisyytesi suojaamiseksi, suosittelemme, ettet jaa sitä kenenkään kanssa ja vaihda sitä usein. Lisäksi sitoudut kunnioittamaan muiden yksityisyyttä ja luottamuksellisuutta.

Ikärajoitukset
Tarjoamme palveluita vain yli 18 -vuotiaille. Palveluitamme ei ole tarkoitettu alle 18 -vuotiaiden henkilöiden kulutukseen tai niiden houkuttelemiseen. Jos saamme tietää, että olemme keränneet alle 18 -vuotiaan lapsen henkilötietoja, ryhdymme toimiin tietojen poistamiseksi. niin pian kuin mahdollista.

Jos tiedät tai sinulla on syytä uskoa, että joku alle 18 -vuotias on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä.

LOKITIEDOSTOT
Käytämme IP -osoitteita analysoidaksemme trendejä, hallitaksemme sivustoamme ja palvelimiamme, seurataksemme pääsyä ja kerätäksemme laajaa väestötietoa yhteenlaskettua käyttöä varten. IP -osoitteita ei linkitetä henkilökohtaisiin tietoihin. On mahdollista, että asiakkaan henkilökohtaisia tietoja voidaan sisällyttää lokitiedostoihin IP -osoitteiden ja Web -selaamisen normaalien toimintojen vuoksi.

Tässä voit oppia lisää evästeistä ja niiden käytöstä ohjaus tai poistaa niitä.

Tässä ovat evästeet, joita käytämme sivustollamme:

Olennaiset evästeet
Käytämme evästettä muistamaan kirjautumistietosi ja mitä olet lisännyt ostoskoriin. Asetimme myös evästeen, jonka avulla voit valita haluamasi fontin koon sivuston käyttöä varten. Näitä evästeitä pidämme välttämättöminä verkkosivustomme toiminnassa.

Ulkoiset verkkopalvelut
Käytämme ulkoista live-chat-palvelua (evästeiden avulla muistamaan istunnon nimen) tarjotaksemme sinulle reaaliaikaista tukea, jos haluat.

Analytics
Käytämme Google Analytics- ja Facebook -evästeitä seurataksemme vierailijoiden toimintaa verkkosivustollamme. Tämän tyyppiseen raportointiin ei sisälly henkilökohtaisia tietoja. Emme jaa tietoja tästä analyysistä kolmansille osapuolille.

Vierailijat voivat kieltäytyä Googlen mainonnanseurantaevästeestä tai asenna selaimen laajennus poistaa kaikki Google Analytics -seurantaohjelmistot käytöstä. Lisätietoja Facebookin analytiikkaevästeestä on saatavilla tässä.

Oletamme, että olet tyytyväinen tähän evästeiden käyttöön tällä verkkosivustolla. Jos et ole tyytyväinen, älä joko käytä tätä sivustoa tai poista evästeet (voit tarkistaa, miten se tehdään selaimesi mukaan tässä) tai selata sivustoa selaimesi nimettömän käyttöasetuksen avulla (nimeltään "Incognito" Chromessa, "InPrivate" Internet Explorerissa, "Yksityinen selaus" Firefoxissa ja Safarissa jne.).

Emme tällä hetkellä muuta käytäntöjämme, kun saamme "Älä seuraa" -signaalin kävijän selaimelta.

Muista, että jos päätät poistaa evästeet tai käyttää selainta nimettömästi, saatat huomata, että tietyt tämän sivuston osat eivät toimi oikein.

OIKEUTESI YLEISEN TIETOSUOJA -ASETUKSEN (GDPR) ALLA

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

Tietojesi hallinta
Voit käyttää ja päivittää joitain tietojasi WHCP: n "Muuta yhteystietoja" -osion kautta. Jos olet päättänyt yhdistää tilisi kolmannen osapuolen sovellukseen, kuten Facebookiin, Googleen tai Twitteriin, voit muuttaa asetuksiasi ja poistaa sovelluksen käyttöoikeuden WHCP: n Linkitetyt sosiaaliset tilit -osiosta. Olet vastuussa henkilötietojesi pitämisestä ajan tasalla.

Virheellisten tai puutteellisten tietojen korjaaminen
Sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan sinua koskevat epätarkat tai puutteelliset henkilötiedot, jos et voi päivittää niitä itse tililtäsi.

Tietojen saatavuus ja siirrettävyys
Joillakin lainkäyttöalueilla sovellettava laki voi oikeuttaa sinut pyytämään kopioita hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Sinulla voi myös olla oikeus pyytää kopioita meille toimittamistasi henkilötiedoista jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneellisesti luettavassa muodossa ja/tai pyytää meitä toimittamaan nämä tiedot toiselle palveluntarjoajalle (jos se on teknisesti mahdollista).

Kieltäydy markkinointiviestinnästä
Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltäytyä lähettämästämme markkinointiviestinnästä. Voit käyttää tätä oikeutta napsauttamalla "peruuta tilaus" tai "kieltäydy" -linkkiä lähettämissämme markkinointisähköposteissa.

Tietojen säilyttäminen ja poistaminen
Säilytämme henkilötietojasi yleensä niin kauan kuin se on tarpeen sinun ja meidän välisen sopimuksen toteuttamiseksi ja lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi. Jos et enää halua meidän käyttävän tietojasi sopimuspalvelujen tarjoamiseen sinulle, voit pyytää meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi ja sulkemaan tilisi. Huomaa, että jos pyydät henkilötietojesi poistamista:

  • Saatamme säilyttää joitakin henkilötietojasi petosten havaitsemiseksi ja estämiseksi sekä turvallisuuden parantamiseksi. Jos esimerkiksi jäädytämme tilin turvallisuussyistä, voimme säilyttää tiettyjä tietoja tältä tililtä estääksemme asiakasta avaamasta uutta tiliä tulevaisuudessa.

  • Voimme säilyttää ja käyttää henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi. Voimme esimerkiksi säilyttää joitain tietojasi verotusta, lakisääteistä raportointia ja tilintarkastusta varten.

  • Koska ylläpidämme alustaamme suojataksemme sitä vahingossa tapahtuvalta tai vahingolliselta menetykseltä ja tuhoutumiselta, henkilötietojesi jäljellä olevia kopioita ei ehkä poisteta varmuuskopiointijärjestelmistämme rajoitetun ajan.

Tapauksissa, joissa petollisen tai muuten laittoman toiminnan on katsottu tapahtuneen lainvalvontaviranomaisten tai johdon määrittämänä, tiedot voivat jäädä tietokantaamme loputtomiin aikoihin, jotta voidaan helpottaa rikkomuksen aiheuttaneen osapuolen toistuvaa väärinkäyttöä tulevaisuudessa.

Suostumuksen peruuttaminen ja käsittelyn rajoittaminen
Jos olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, voit peruuttaa sen milloin tahansa lähettämällä meille viestin, jossa kerrotaan, minkä suostumuksesi peruutat. Huomaa, että suostumuksesi peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvien käsittelytoimien laillisuuteen ennen sen peruuttamista. Lisäksi joillakin lainkäyttöalueilla sovellettava laki voi antaa sinulle oikeuden rajoittaa tapoja, joilla käytämme henkilötietojasi, erityisesti silloin, kun (i) kiistat henkilötietojesi paikkansapitävyyden; (ii) käsittely on laitonta ja vastustat henkilötietojesi poistamista; (iii) emme enää tarvitse henkilötietojasi käsittelyä varten, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten; tai (iv) olet vastustanut käsittelyä ja odotat tarkistusta, ovatko palveluntarjoajan oikeutetut syyt syrjäyttäviä.

Vastustaminen käsittelystä
Joillakin lainkäyttöalueilla sovellettava laki voi oikeuttaa sinut vaatimaan meitä olemaan käsittelemättä henkilökohtaisia tietojasi tiettyihin tarkoituksiin (mukaan lukien profilointi), jos käsittely perustuu oikeutettuun etuun. Jos vastustat tällaista käsittelyä, emme enää käsittele henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, ellemme pysty osoittamaan pakottavia oikeutettuja perusteita tällaiselle käsittelylle tai jos käsittely on tarpeen oikeudellisten vaatimusten esittämistä, esittämistä tai puolustamista varten.

Oletusarvoisesti asiakkaat saavat kaikki järjestelmäpäivitykset, kuten uutiskirjeet, laskut ja palvelun sähköposti -ilmoitukset. Asiakkaat eivät voi kieltäytyä mahdollisesti saamasta tärkeitä järjestelmäilmoituksia, koska niitä pidetään tarpeellisina sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi sinua kohtaan.

Majoitusvalitukset
Jos haluat tehdä valituksen siitä, miten käsittelemme tietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen avulla.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

---

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin, joita saamme yksilöiltä, jotka haluavat käyttää tietosuojaoikeuksiaan sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

KANSAINVÄLISTEN TIETOJEN KANSAINVÄLISET SIIRROT
Keräämme tietoja maailmanlaajuisesti ja tallennamme ne ensisijaisesti Yhdysvaltoihin. Siirrämme, käsittelemme ja säilytämme tietojasi asuinmaasi ulkopuolella. Aina kun siirrämme tietojasi, ryhdymme toimiin niiden suojaamiseksi.

Globaalin toimintamme helpottamiseksi siirrämme tietoja Yhdysvaltoihin ja sallimme pääsyn näihin tietoihin maista, joissa meillä ja osakkuusyhtiöillä on toimintaa tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Näillä mailla ei ehkä ole vastaavia yksityisyyttä ja tietosuojalakeja, jotka eivät varmasti vastaa monien niiden maiden lakeja, joissa asiakkaamme ja käyttäjät sijaitsevat. Kun jaamme tietoja sinusta, käytämme vakiosopimuslausekkeita (SCC) EU: n ja EU: n ulkopuolisten maiden välisessä tiedonsiirrossa, jotka Euroopan komissio on hyväksynyt.

Kopio henkilökohtaisista tiedoistasi tallennetaan myös palvelinkeskukseen rekisteröityessäsi valitsemaasi palvelinkeskukseen. Tämä tehdään niin, että Palveluntarjoaja voi tarjota sopimuksen mukaisen palvelun asiakkaan määrittämässä paikassa.

Lakien ja lainvalvonnan noudattaminen
Palveluntarjoaja tekee yhteistyötä viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten kanssa lain noudattamiseksi ja noudattamiseksi. Paljastamme kaikki Käyttäjiä koskevat tiedot hallituksen tai lain virkamiesten perustellusta pyynnöstä, koska uskomme oman harkintamme mukaan tarpeelliseksi tai asianmukaiseksi vastata vaatimuksiin ja oikeusprosesseihin (mukaan lukien rajoituksetta haasteet), suojellaksesi omaisuuttasi ja oikeuksiasi tai kolmansien osapuolten omaisuutta ja oikeuksia, suojellakseen yleistä tai kaikkien henkilöiden turvallisuutta tai lopettaaksemme toiminnan, jota pidämme laittomana tai epäeettisenä.

MUUTOKSET TIETOSUOJAPOLITIIKKAAN
Kaikki tietosuojakäytäntömme muutokset sijoitetaan tähän ja korvaavat tämän käytännön version. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin kiinnittääksemme huomionne kaikkiin käytäntömme muutoksiin. Turvallisuuden vuoksi suosittelemme kuitenkin, että luet tämän asiakirjan joka kerta, kun käytät verkkosivustoa varmistaaksesi, että se täyttää edelleen hyväksynnän.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ
Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai haluat tietää, mitä tietoja olemme keränneet sinusta, käytä Ota yhteyttä -lomakettamme.

Postiosoite:

LiquidNet US LLC
6750 North Andrews Ave
Sviitti 200
Fort Lauderdale, FL 33309
Yhdysvallat

LiquidNet Ltd.
13 Craigleith
7 Kersfield Road
Putney, Lontoo SW15 3HN
Yhdistynyt kuningaskunta


Vieraile FacebookissaVieraile YouTubessa